Skip to content
West Architectuur - woning te Herentals
LG-Topsschaut-woningW-Westerlo_72dpi-1
Ramen_deuren_tops_Schaut_villa_033
LG-Topsschaut-woningDBM-Westmalle_72dpi-5
LG-SarahTheeuws-woningGeelTenAard_72dpi-15
06 (1)

Sinds 2023 maakt CBRO ramen en deuren uit Veerle-Laakdal deel uit van Tops-Schaut. Het kwalitatieve aanbod van CBRO wordt verder aangeboden onder de naam Tops-Schaut. U kan dus ook bij ons terecht voor uw PVC en houten buitenschrijnwerk.


RAMEN EN DEUREN op maat

Tops-Schaut bvba te Herentals is dé specialist voor op maat gemaakte ramen en deuren. In ons eigen atelier maken we de aluminium ramen, deuren en schuiframen perfect op maat. Met kwalitatieve materialen, gecontroleerde arbeidsprocessen en opgeleide vakmensen staan wij garant voor een perfect afgewerkt product. Naast de eigen productie van aluminium buitenschrijnwerk samen met het kwalitatieve aanbod aan PVC en houten buitenschrijnwerk,  gebeurt ook het opmeten, leveren en de plaatsing in eigen beheer. Op deze manier wordt een perfect product afgeleverd met een gegarandeerde kwaliteit. 

volledig op maat
in uw eigen stijl

Bij de keuze van het glas in uw ramen en deuren moet u rekening houden met diverse parameters. Denk vooral aan wat u wilt bereiken en hoe u wilt dat uw woning er uit ziet.
Denk dan wel aan de juiste bescherming tegen de zon tijdens de warme zomermaanden. Hoogrendementsglas zorgt voor energiebesparing en dus weinig stookkosten. Kiest u voor superisolerende ramen en deuren in combinatie met hoogrendementsbeglazing,…

TOPS-SCHAUT

RAMEN
&
DEUREN

25 jaar ervaring

Eigen productie
en plaatsing

Erkend Sapa Aluminium Vakman

Uitstekende
kwaliteit

PROJECTEN